Over mij

Jessica Pijlman

Wat is er nu mooier dan van je hobby je beroep weten te maken? Dat heb ik gedaan! Na vele jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven, heb ik besloten om van mijn hobby en passie fotografie mijn werk te maken. Fotografie is veelzijdig en dat vind ik ontzettend leuk. Op elke locatie ontmoet ik weer andere mensen en dieren. Geen dag is hierdoor hetzelfde.

Ik fotografeer bijzondere momenten en speciale gebeurtenissen van mensen en dieren, maar ook van de band tussen mensen met dieren. Met fotografie kun je dierbare herinneringen vastleggen. Hierdoor kun je er niet alleen aan terug denken, maar ze ook nog eens bekijken. Door het zien van de foto’s ga je even terug naar dat moment en beleef je het weer opnieuw.

Een mooi compliment blijft het als klanten een foto, die ik heb gemaakt, uitvergroten en aan de muur hangen. Dat is de grootste eer die ik voor mijn werk kan krijgen.

In mijn leven spelen dieren, en met name paarden, al vanaf jongs af aan een zeer grote rol en hopelijk blijven ze dat nog lange tijd doen.

Neem gerust een kijkje op mijn website. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet en neem contact met me op.

Jessica

error: Content is protected !!